top of page

Aprenentatge

Aula Exòtics permet als participants poder aprendre les diferents classes d'espècies que existeixen al món (mamífers, amfibis, rèptils...), no només amb els llibres sinó amb la possibilitat de tocar-los i veure'ls en primera persona.

Diversió

Tallers enfocats a què els participants puguin experimentar les sensacions d'estar amb contacte amb un gran nombre d'animals domèstics i exòtics.

També podran conèixer el maneig i les característiques principals dels diferents animals dels quals disposem.

 

 

 

 

 

 

Socializació

Des de Aula Exòtics volem acostar els nens a un gran nombre d'animals, ja que aquest són capaços de fer-nos sentir millor, d'ajudar-nos, d'arrencar-nos un somriure i ens permeten una major sociabilizació.
​​Els animals ens permeten adquirir una sensibilitat especial.

Responsabilitat

Se’ls ensenyarà als participants la responsabilitat de tenir una mascota, com el fet de donar menjar cada dia, la neteja pròpia dels animals, del seu hàbitat...

Sostenibilitat

Des d'Aula Exòtics creiem en la importància de la sostenibilitat, per això totes les activitats estan enfocades a l'aprofitament dels recursos.
​​
És important que les persones prenguin consciència de l'impacte que generen les seves accions tant en l'àmbit individual com amb la resta de persones i en el seu entorn, d'una manera divertida i pedagògica.

Please reload

bottom of page